lördag 13 november 2010

Frihet, vad är det?

Frihet.
Vad är det?

De allra flesta människor som vaknat upp till denna brusande verklighet har insett att saker och ting inte står riktigt rätt till omkring oss.
Men att vakna räcker inte. När vi väl slagit upp ögonen är det dags att resa sig ur sängen också! Annars kommer den där visionen av frihet bara att vara just det -En vision.

Problemet är att de allra flesta vakna människor sitter på forum eller facebook och delar länkar med varandra till höger och vänster, eller snurrar in sig i en andlig verklighet, och nöjer sig med det. Allt medans de som anser sig besitta makten i denna Fysiska verklighet våldtar oss fullständigt!

Vi kan sitta och hoppas bäst vi vill på att en högre sanning kommer förlösa oss. Men sanningen är den att Ingenting kommer förändras till det bättre så länge vi inte Agerar!

Det är varje människas skyldighet att göra något för att världen ska bli en bättre plats. Och då snackar jag nödvändigtvis inte om revolt med plakat på stan, eller att revoltera handgripligen, men att inte göra någonting alls kommer definitivt inte att ge någon fribiljett till himlen. (om det finns en sådan...) ;-)

Malcolm X blev inte en frihetskämpe av att "tänka goda tankar", utan för att han reste sig upp bland människorna och stod för en förändring!
Att han på resans gång blev mördad för sina åsikters skull är en risk som vi alla Måste vara villiga att ta. Det låter kanske obehagligt, men så är det. Annars bejakar vi rädslan precis lika mycket som den sovande skaran, och kommer att hamna på precis samma plats som dom när trumman börjar virvla.

I samband med uppvaknandet så får de allra flesta också en större förståelse för vad livet egentligen är. Att vi lever i ett matrix där vi alla är Ett. Ett paradis där endast fantasin sätter gränserna.
Men det många glömmer är att vi fortfarande, här och nu, i detta livet är bundna till denna fysiska kropp, denna fysiska verklighet. Som i skrivande stund har ockuperats fullständigt av illasinnande människor med stor makt och enorm girighet.

Friheten berövad. New World Order ABC...
Det är allas vårt ansvar att se till att världen blir en bättre plats.

Världen har alldeles för få frihetskämpar.
Det är dags att Agera! Ta dig ur sängen och anslut dig till motståndsrörelsen!

Peace love and harmony! ;D
Godmorgon Sverige!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar